Hjem

Madam Bach

Hjem

Hårlev Bibliotek - Lørdag d. 2. februar kl. 11.00 - Varighed: 30 min.  Alder: 2 - 6 år

Hvor er hjemme? Er det ude i verden eller inde i én selv?
- En hund kan altid finde hjem


Se trailer her

En børneteaterforestilling om at høre hjemme - i verden og i sig selv. En visuel og sanselig rundrejse i betydningen af ’hjem’ som andet og mere end et tag over hovedet.

Hjem skaber nysgerrighed og åbner for en forståelse af ’hjem’ som meget mere end et tag over hovedet: Et sted. En mental tilstand. En følelse skabt som barn. En lyd, små fragmenter af hukommelse, som giver en fornemmelse af overensstemmelse. En indre baggage, at tage med sig.

I lyset af alle de mennesker der er på flugt over hele verden, synes spørgsmålet “Hvad er hjem?” mere relevant end nogensinde og Madam Bach holder af at dele det spørgsmål med børnene.

Pressen skrev:
“..der er så mange spændende bittesmå detaljer, som man gerne vil følge med i under denne æstetiske sanseforestilling: En flyvende cable-car på tværs af scenen. En mærkelig runde jordklodebold med et lillebitte hus, der stikker ud oppe foroven. Og alle de sære snore og blafreting, der bliver belyst, uden at man helt fatter hvorfor…
Forestillingen har sjovt nok svært ved at slutte. Det virker nærmest, som om den kommer til at gå i ring med sine gentagelser. Men det gør ingenting, for Madam Bachs univers er så finurligt, at man virkelig gerne vil have lov til at blive i det så længe, som muligt. I hvert fald når man er børnehavebarn og mærker roen hos voksne, der fortæller langsomt om de mindste detaljer.”
Anne Middelboe, Teateravisen

Læs hele anmeldelsen i Teateravisen

Medvirkende: Jacques Seferian Matthiessent
Musik: Ole Højer Hansen
Idé: Jacques Seferian Matthiessen
Producent: Karin Ahnfelt-Rønne
Konsulenter: Kristian Knudsen, Christian Q Clausen, Lene Hummelshøj, Peter Holst, Cathrine Poher, Pernille Plantener Holst, Daniel Seferian Spies, Line Krogh
Foto: Christoffer Brekne

Link til Madam Bach