Brevet

Paolo Nani Teater

Brevet

Snurretoppen - Tirsdag d. 9. januar kl. 19.30 - Varighed: 1 time 15 min. uden pause
Medlemsmøde kl.18.00 om teaterforeningen: Hvad kunne I tænke jer med jeres teaterforening?
Køb tapas-tallerken til 75 kr. sammen med billetten

”Ufattelig morsomt” ”En grine-klassiker.”
Paolo Nani har spillet Brevet i 25 år - uden et ord

Se trailer her

I 25 år!!! I 25 år har Paolo Nani spillet Brevet. Han er alene på scenen, han siger ikke et ord, og spiller den samme historie om en mand der skriver et brev, hele 15 gange, inden forestillingen er slut.
Lyder det kedeligt? Glem det.

Paolo Nani spiller historien forfra, bagfra, beruset, som en western, som horrorfilm, med hænder, uden hænder, som cirkuskunstner, som stumfilm, og meget mere.
Brevet er fyldt med detaljer og gags fra begyndelsen til slutningen, og giver ikke et øjebliks pause til publikums lattermuskler.

Brevet er en af de mest kendte danske forestillinger på internationale scener. Den er blevet hædret med prestigefyldte priser og udråbt til at være "Kult” og “Klassik” af den internationale presse.
Forestillingens bærende kraft er kontakten mellem Paolo Nani og publikum, der siden 1992 stadig hulker af grin, når denne Comedy-perle ruller over scenen.

Paulo har spillet Brevet mere end 1.200 forestillinger i 37 lande: Belgien, Brasilien, Chile, Kroatien, Columbia, Costa Rica, Danmark, England, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Grønland, Holland, Ungarn, Italien, Irland, Island, Japan, Kina, Luxembourg, Montenegro, Norge, Polen, Portugal, Rusland, Serbien, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland, Østrig.

Sagt og skrevet om Brevet:
Brevet med Paolo Nani er ikke bare et enestående stykke kunst! Det er også så ufattelig morsomt, at jeg får latterkrampe, igen og igen! Også selvom jeg har set den flere gange ...!” Lotte Heise, DR, 2014
”En grine-klassiker. Brevet er en af de bedste komiske forestillinger inden for de sidste 10 år.” L’Eco di Bergamo, Italien, 2003
”... fremragende underholdning, som efterlod alle med ondt i maven efter 80 minutter uafbrudt grin.” DV, Reykjavik, 2000
”Et mirakel af præcision og talent.” La Repubblica, Milano, 2012
”Paolo Nani, en master en mimisk kunstner i teater uden ord.” ABC, Madrid, 1997
"Paolo Nani er en virtuos i sit fag." Frankfurter Rundschau, Tyskland, 1997

Medvirkende: Paolo Nani
Koncept: Nullo Facchini og Paolo Nani
Instruktion: Nullo Facchini
Foto: Cinzia Campana

Forestillingen gennemføres med støtte fra Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst og Stevns Kommune.

Link til Paolo Nani Teater

Tilbage til forsiden

UrKlang i Spil

UrKlang

22. - 25. august 2019
Pyramiden, Boesdal Kalkbrud
KØB BILLETTER HER
Ny musik til verdensarvs-instrumentet UrKlang over naturen ved Stevns Klint.