KLINT Koncert

Birgit Løkke og Lene VestergårdKLINT 2

KLINT koncert - med verdensarvs-instrument UrKlang

Skt. Katharina Kirke, St. Heddinge - Lø. 2. februar, kl. 16.00 - Dørene åbnes kl. 15.40 -              Varighed: ca. 50 min. uden pause - Billetpris: 125 kr.

Musikteaterforestillingen KLINT er blevet tilpasset til Skt. Katharinas kirkerum.
Rurens fortælling, solisterne og alle korsatserne er med. Birgit Løkke spiller på en nedskaleret udgave af Verdensarvs-instrumentet UrKlang.


Se trailer til KLINT 1                         For alle over 7 år                         Følg KLINT på Facebook

Holdet bag KLINT glæder sig til at opføre en koncertudgave af musikteaterforestillingen om geologien i Stevns Klint. Forestillingen spillede i fuldt format for fire udsolgte huse i Boesdal Pyramiden i august 2018. 
Billedhugger Bo Karberg fremstiller en nedskaleret udgave af Verdensarvs-instrumentet UrKlang, som kan stilles op i kirken til koncerten.
De, der ikke nåede at opleve KLINT 2 i Boesdal Pyramiden, får hermed muligheden for at høre korsatserne, solisterne og teksten i samspil med Birgit Løkke på UrKlangs rørklokker, klaverstrenge og flinteflækker.

Charlotte Muus Mogensen og KLINT-koret vil i nogle skarpe korprøver flytte klangen af kokkolit-alger, meteor-katastrofe og kalkmassiver fra den tolvkantede Pyramide-akustik til den ottekantede kirke. Charlotte er som organist i Skt. Katharina Kirke og leder af kirkens Kantori på hjemmebane. Flere af korsangerne fra KLINT-koret synger også i Kantoriet.

Solisterne Hanne Skov, Uffe Jonas og Tove Conrad Lidegaard ser frem til at synge deres soli om bløddyr, uddøende dinosaurer og om livet der spirer frem igen af katastrofens aske. Og denne gang i et mere intimt rum.

Ophavskvinderne til KLINT skuespiller Lene Vestergård og perkussionist Birgit Løkke har, siden de skrev og komponerede værket i 2016, ønsket at afprøve tekst og komposition i forskellige formater.

Perkussionist og musiker: Birgit Løkke
Skuespiller og sanger: Lene Vestergård
Solister: Hanne Skov, Tove Conrad Lidegaard og Uffe Jonas
Kordirigent: Charlotte Muus Mogensen
Kor: 18 korsangere
Komponist: Birgit Løkke
Tekst og iscenesættelse: Lene Vestergård

Verdensarvs-instrument UrKlang: Bo Karberg

Grafik og Lay-out: Cæcilie Else Telling
Logo-grafik: Birgit Løkke
Praktisk tovholder: Leif Sinius