Formål

Stevns Teaterforening er en publikumsorganisation, og et af de vigtigste formål er at fremme teaterinteressen inden for foreningens geografiske område. Stevns Teaterforening dækker primært Stevns Kommune; men alle er velkomne til vores forestillinger og dermed i vores forening.

Udover at arrangere turneforestillinger og koncerter i bla. Erikstruphallen, i Snurretoppen og i Hårlevhallen samarbejder vi med lokale kulturelle foreninger.

Foreningens formelle formål i henhold til vedtægterne er at administrere teaterlovens bestemmelser vedrørende formidling af turneteater i henhold til gældende lovgivning.

Foreningen skal fremme teaterinteressen ved at formidle tilskudsberettigede teaterforestillinger til forevisning i hjemkommunen. Dette primære teatertilbud kan suppleres med tilbud om billetformidling til forestillinger, der ikke kan vises i hjemkommunen.

Foreningen kan supplere det lokale teatertilbud med andre kulturelle tilbud for børn og voksne.

Foreningen arbejder for, at der er tidssvarende bygningsfaciliteter for forestillinger, medvirkende og publikum i Stevns Kommune. Foreningen kan samarbejde med andre formidlere af teater.

Tilbage til forsiden

TEATERKONCERT