Indmeldelse

Stevns Teaterforening dækker primært Stevns Kommune; men alle er velkomne til vores forestillinger og dermed i vores forening.

Medlemskab koster 60 kr. pr. sæson.

For at kunne købe billetter til medlemspriser og/eller seniorpriser skal man være medlem samt købe 3 eller flere billetter til en eller flere forestillinger*
Herefter kan man købe yderligere billetter til medlemspris i løbet af sæsonen.

Unge under 25 år behøver ikke at være medlemmer for at kunne købe billetter til ungdomspris.
Unge under 25 år og andre interesserede er naturligvis altid velkomne som støttemedlemmer i foreningen.

Indmeldelse kan ske her på hjemmesiden i menuen Billetkøb og medlemskab, samtidigt med køb af billetter - eller til formanden. (Indmeldelse / fornyelse af medlemskab i forbindelse med den ordinære generalforsamling klik her)

Bestyrelsesmedlemmer og suppleanter er kontingentfrie og har desuden gratis adgang med ledsager til alle foreningens forestillinger, dog ikke nogle cabaretter og lignende specielle arrangementer.

(*Gælder ikke koncerter og visse special-arrangementer)

Tilbage til forsiden

TEATERKONCERT