Faster Cool

Antons sten

Lørdag d. 28. oktober 2023 kl. 11.00
Erikstruphallen
2-6 år
Varighed: 35 min.

På vejen hjem får Anton øje på en sten. Den ser så ensom ud, og den er kold. Imens mor kigger væk, kommer han den ned i en af hendes poser. Hjemme igen tager Anton sig af stenen, giver den en seng og putter den. Snart er der sten overalt – selv i kaffekanden!

En dag tager familien på strandtur – og stenene skal med. Anton opdager, hvor dejligt stenene har det på stranden og beslutter, at stenene skal blive på stranden. Men så ligger der lige en lille pind…

Antons Sten er en musikalsk, sanselig og ordløs dukkeforestilling – visuelt inspireret af bogforlægget af Lotta Geffenblad – og en hyldest til barnets fantasi, empati og handlekraft – og til voksne, der respekterer barnets egen vej.

Anmeldelser:

”… Faster Cool dykker med legelyst og nysgerrighed ned i den svenske billed- og animationskunstner Lotta Geffenblads børnebog ‘Antons sten’. Resultatet er en følelse af vægtløse fryd i universet af talende sten og vuffende forældre…”
Teateravisen

“… en vellykket dramatisering af Lotta Geffenblads fortryllende børnebog – foretaget af Camille Í Dali og Niels Grønne…”
CPH Culture

Produktion:

Medvirkende: Camille í Dali og Christian Adelhorst Rossil
Historie: Lotte Geffenblad og holdet
Instruktør: Niels Grønne
Musik/lyddesign, dukker og scenografi: Camille í Dali
Scenografisk assistent: Maria Hinz-Berg
Scenebygger: Per Aagaard
Teknik og lysdesign: René Lützen
Dramaturg: Jane Rasch
Foto: Niels Grønne

Galleri

Trailer