Teater Gazart

Gul kasse

Lørdag d. 9. november 2019, kl. 11.00
Alder: ½-4 år

Hårlev Bibliotek

En gennemsigtig boks med gule skumterninger. Nu bevæger de sig.

Inde i boksen er der også to mennesker. De har gult tøj på. Der er lidt af et ben, så noget af en hånd. Og se! – hendes mave.
Gad vide hvordan de kommer ud. Man kan gå hele vejen rundt om kassen og trykke næsen flad, når man kigger ind. Man kan også danse li’som dem, der er inde i kassen.
Det ser ud som om de svæver. Det må være lidt som at løbe i drømme.

Fra Anmeldelse i Teateravisen:
… Modsat de voksne havde de børn, der flokkedes omkring den gule kasse, en fest. De kunne nærmest ikke få nok og var ‘på’ lige fra begyndelsen. Børnene gik tæt på og pressede deres små næser helt ind mod kassens flade. Her var ingen berøringsangst. De var nysgerrige. Øjnene ville se, hvad det var, der foregik i kassen, hvis gule skumfirkanter møffede rundt, som om de havde eget liv.
Undervejs tittede en flig af et ben frem, noget af en hånd, en hårtot og et stykke af en mave. ”Jeg gætter på…”, ”Jeg tror at…” røg det ud af børnene som ivrigt kom med bud på, hvad og hvor mange mennesker, der var i kassen. Og de gav ikke sådan op, de blev stående, gik nysgerrigt rundt om kassen – det kunne jo være at der tittede noget frem der (også)….
Læs hele artiklen her

Varighed: 17 min. + samtale med danserne.

Koreografi: Tali Rázga i samarbejde med de medvirkende
Dansere: Søren Linding Urup, Fie Dam Mygind
Komponist: Rumpistol/Jens Berents Christiansen
Produktionsleder: Rene Frisch Rasmussen
PR fotos: Søren Meisner