Luna Park Scenekunst
Co-produceret af BaggårdTeatret

Museet for eventyrrester

Lørdag d. 1. marts 2025 kl. 12.00. Publikum bliver lukket ind hvert kvarter i grupper af 6 personer
Restaurant Harmonien
Alder: Fra 4 år og op
Varighed: 45 min.

Der var engang et museum. Et museum med ting, som var faldet ud. Trillet, hoppet, ja endda fløjet ud af sit eventyr. En gylden fjer, en kejserlig tåre og undersøiske blomster fra en havfrues have og mange andre forunderlige ting ventede nu på at blive opdaget. Faktisk venter de endnu. Endelig er kustoderne ved at støve af og gøre klar til, at museet kan slå dørene op. Nu; om lidt.

‘Museet for Eventyrrester’ er en installationsforestilling i en eventyrlig lydkulisse, hvor publikum vises rundt af museets kustoder i små grupper. Tråde fra folkeeventyr, H.C. Andersens og Grimms eventyr væves til nye fortællinger i en leg med vores kollektive hukommelse. En hyldest til eventyrenes magiske verden og til tider rå virkelighed.

Luna Park Scenekunst har base i Svendborg og efterstræber at lave forunderlige og sanselige teateroplevelser for børn og unge, hvor verden betragtes gennem en poetisk prisme. Luna Park er et kollektiv af danske og internationale kunstnere, hvor det er vigtigt at både proces og produkt afspejler leg, nysgerrighed og fællesskab.Kunstnerisk leder er Betina Birkjær.

‘Museet for eventyrrester’ opleves i grupper med start hvert 15. minut. Første gruppe starter kl. 12.00 til 12.45

 

Anmeldelser:

★★★★☆☆

For der er kælet for de mange, fine detaljer, og der er utallige morsomme påfund, som man kun opdager, hvis man selv ser nøje efter.
IScene

Produktion:

Koncept, tekst, instruktion og museumsansvarlig: Betina Birkjær
Medskabende performer: Rasmus Stenager Jensen
Sanger og lyddesigner: Marte Schau
Scenografi: Bjarne Kalhøj & Betina Birkjær
Kostumer og scenografisk assistent: Linda Fallentinsin
Grafisk design: Lea Helene A. Olsen
Producent: Sophie Villsen
En produktion af Luna Park Scenekunst co-produceret med BaggårdTeatret

Galleri

Trailer