Teater freezeProductions

Jeg Bærer Min Sjæl

Torsdag d. 16. marts 2023, kl. 19.30
Varighed: 80 min. uden pause
Erikstruphallen

Jeg Bærer Min Sjæl er en musisk beretning om kærlighed, overgreb, håb og tilgivelse.

– et visuelt musisk-teaterstykke om overgreb, kærlighed, magt, tilgivelse og håb. Et nyt stort samarbejde mellem Hanne Trap Friis og de grønlandske scenekunstnere og musikere. Vi har valgt at beskrive det sværeste, med de sprog vi har som kunstnere: musikken, dansen, poesien og teatrets i et sammenflettet univers af monologer, dialoger, dans, sange og projekterede billeder.

Forestillingen er blevet til som et tæt samarbejde med de mennesker, hvis personlige beretninger vi fortæller. I poetiske og jordnære beretninger møder vi både barnet der har oplevet smerten, den voksne der trøster, fællesskabets glæde og nødvendighed, politikeren der smælder og urkraften, der bærer os alle til nye steder i livet.

Forestillingen er baseret på tekster og digte skrevet af mennesker, som har oplevet overgreb – enten på egen krop eller som pårørende.

TV2 journalist Phillipa Filtenborg skrev: ”(…)Og da ridderkors hædrede Rasmus Lyberth og skuespillerinde Karina Møller sang, så var det en eksplosion af følelser til musik af Hans-Ole Amossen. Klaus Geisler understregede i sit sublime spil, hvorfor han har en Reumert stående derhjemme, og så ved jeg slet ikke, hvordan jeg skal beskrive unge Nukakkuluk Kreutzmann. Jeg kan simpelthen ikke mindes, at jeg har set så stærk skuespillerpræstation i så ung en kvinde”

Der spilles på dansk!

Anmeldelser:

Sermitsiaq.ag: Chefredaktøren anbefaler: Fra overgrebet til håbet og kærligheden.
 
Produktion:

Med: Rasmus Lyberth, Karina Møller, Klaus Geisler og Aviana Steinbacher
Koncept: Hanne Trap Friis og Gukki Nuka
Instruktion: Hanne Trap Friis
Komponist: Hans-Ole Amossen
Lys og videodesign: Naleraq Eugenius
Scenografi: Naja Rosing-Asvid

Galleri

Trailer