Daily Fiction

Sandkind

Mandag d. 28. oktober 2024 kl. 19.30
Stevns Klint Experience
Varighed: 50 min.

55 liter krop og 55 liter sand.

Publikum skaber sammen et enkelt univers af sand, som performer Tora Balslev indtager og forandrer.

Jorden tog form for 4,6 milliarder år siden. Meteoroider som fløj i rummet samlede sig over lang tid og blev til planeten. I Jordens kappe smeltede stoffet. Efterhånden afkøledes den til en hård skorpe. Bjerge eroderer, kornes ned, bliver til sand. Man kan sige, at et sandkorn er den mindste sten i verden. Den mindste klippe i verden. Men stadig en klippe. Noget at holde fast i.

Sand, som Tora Balslev former og bliver formet af. Som vi alle med vores væren-i-verden former og formes af; mennesker såvel som omgivelser. I SANDKIND udgør sand og krop et skulpturelt foranderligt hele, der i sin langsommelighed inviterer os ind i en uendelighed af ro. En kontemplativ ro, der minder os om betydningen af fordybelse og opdagelse. En ro, der forbinder os til det univers, vi er født i og udgøres af.

SANDKIND er en koreografisk undersøgelse af relationen mellem kroppen og det mere-end-menneskelige. En sagte hyldest til sameksistens mellem menneske og natur. En blid invitation til at tage ansvar for vores handlinger og omgivelser.

Anbefaling:

“Tak for en sublim aften. Krop og sand flød i ét med hinanden, smukt akkompagneret af billed- og lydside. Den afslappede stemning og gode introduktion indbød til et safe space, hvor man følte sig inkluderet og med hele vejen. Det glæder mig, at vi kan være med til at sætte rammerne for de små, intime og helt særlige oplevelser.”
– Simon Toftdahl Olesen, leder, Det Nordatlantiske Fyr i Hanstholm

Produktion:

Koncept, koreograf & performer: Tora Balslev
Musik Tin Soheili
Dramaturg: Betina Birkjær
Koreografisk konsulent: Antoinette Helbing
Lysdesigner: Martin Danielsen

Galleri

Trailer