Svalegangen i samarbejde med Folketeatret

Troen og Ingen

Med tekst og musik af Søren Huss

Mandag d. 28. oktober 2019 kl. 19.30
Erikstruphallen

Som et ekstra tilbud serverer Hansens Cafe en tapastallerken inden forestillingen til 85 kr. Franz from Italy står i køkkenet fra 17.30.
Ved fremvisning af en billet til Troen og Ingen får du 25% på drikkevarer.

Bestil bord på tlf. 20 22 01 00

Troen på livet forsvandt på et splitsekund, da Søren Huss’ kæreste blev offer for en trafikulykke – hans livs kærlighed var væk for altid.

Saybia-forsanger Søren Huss’ dansksprogede solodebut Troen og Ingen er en beretning om at miste og kampen for at genvinde troen på livet efter det ultimative tab.

Teatret Svalegangen har taget de hudløst ærlige sange fra bunden af Huss’ sjæl og frit omsat dem til en livsbekræftende musikdramatisk fortælling, der portrætterer tre menneskers kamp tilbage til livet i collager af musik og dramatik.

En tragisk ulykke river alt for tidligt en kvinde ud af livet. Tilbage står en bror, en nær veninde og ægtemanden midt i chokket. Troen og Ingen tager livtag med den store sorg, når livet rammer lige i solar plexus. Det er en forestilling om døden, mørket og tomheden, men også om det lille spirende håb og om at finde en vej trods alt.

Troen og Ingen går tæt på de store følelser. Johannes Møllehave har sagt, at sorg er kærlighedens pris, men hvordan lever man med den, og hvordan forvandles mørket til lys? Fire skuespillere og sangere ledsaget af et energisk liveband. De går tæt på livets skyggesider og den kraft, der bor i mennesket til at overkomme selv det allermest meningsløse.

 Varighed 80 minutter uden pause.

Galleri

Medvirkende: Jullie Hjetland, Laura Kold, Ashok Pramanik, Albert Stein Ankerstjerne
Musikere: Niels Søren Hansen/Søren Graversen, Nikolaj Heyman, Tom Bilde, Benedicte Borum Poulsen
 
Ide: Per Smedegaard
Tekst: Jeanette Munzert
Instruktion: Per Smedegaard
Scenografi: Siggi Óli Pálmason
Musik/tekst: Søren Huss
Kapelmester: Niels Søren Hansen, Nikolaj Heyman
Videodesign: Jens Mønsted