Livingstones Kabinet

UPROAR! – en dadaistisk flugt ud af tiden

Mandag d. 23. marts 2020, kl. 19.30
Erikstruphallen

For 100 år siden gik dadaisterne amok i Zürich, og i oktober 1917 fandt den russiske revolution sted.
Disse hhv. kunstneriske og politiske revolutioner har inspireret Livingstones Kabinet til musikforestillingen UPROAR! Tiden er inde til endnu et oprør, – et kunstnerisk oprør mod tiden. Mod den faktiske tid, timerne og minutterne, der kontrollerer vores liv, men også mod tidsånden og vores politiske samtid. I1917 gik ”et spøgelse igennem Europa”, og her i 2017 vil ånden fra DADA blive vækket til live på scenen.
Livingstones Kabinet vil råbe op og ægge til nyt oprør med sort humor og absurde indfald. Oprør mod tidens neoliberalistiske tendenser og mod den kommercialisering, der gennemsyrer vores tid, helt ind i de mellemmenneskelige relationer.

Med sang, musik og dadaistisk larm leveres en humoristisk, gakket og politisk cabaret-forestilling, hvor arven fra DADA foldes ud i nye udtryk. Med UPROAR! inviterer Livingstones Kabinet til en timeout, hvor vi vil hylder fantasien, og indgyder nyt mod til at vælge egne veje og blive fri til at være præcis dem, vi er.

Galleri

På scenen er musikerne, performerne og sangerne Pete Livingstone, Nina Kareis, Troels Hagen Findsen, Amia Miang, Ole Håndsbæk Christensen og Bebe Risenfors.

Iscenesættelse: Nina Kareis

Koreografi: Adelaide Bentzon

Scenografi: Julie Forchhammer

Komponist: Pete Livingstone

Forestillingen spilles på dansk og engelsk.