Formål

Vores formål er at vise gode teaterforestillinger og vække begejstring for scenekunsten. Primært for borgere i Stevns Kommune, men alle er velkomne.
Vi er en publikumsorganisation, der præsenterer professionelle forestillinger lokalt. Udover at arrangere turneforestillinger og koncerter samarbejder vi med andre kulturelle foreninger i kommunen.

Stevns Teaterforenings formelle formål i henhold til vedtægterne er at administrere teaterlovens bestemmelser vedrørende formidling af turneteater i henhold til gældende lovgivning.
Foreningen skal fremme teaterinteressen ved at formidle tilskudsberettigede teaterforestillinger til forevisning i hjemkommunen.
Foreningen arbejder for, at der er tidssvarende bygningsfaciliteter for forestillinger, medvirkende og publikum i Stevns Kommune. Foreningen kan samarbejde med andre formidlere af teater.